Vesti iz kluba

Pioniri zabeležili treći uzastopni poraz

Pioniri KK Flash poraženi su u poslednja tri kola kvalitetne lige od izuzetno jakih protivnika.

U 6. kolu na domaćem terenu poraženi su od ekipe KK Partizan NIS rezultatom 70:88. Iako je protivnik imao na kraju prve četvrtine +15 poena razlike, fenomenalnom odbranom, naši igrači uspeli su da se vrate u meč i dodju na samo 3 poena prednosti. Međutim sa dosta ubačenih šuteva za tri poena, Partizan je uspevao da povrati razliku. U još jednom naletu u drugom poluvremenu, uspeli su da se primaknu i na samo jedan poen, ali je ipak to bilo nedovoljno da se rezultat prelomi i okrene u korist našeg tima. Na kraju Partizan je postepeno povećavao svoju prednost za konačnih 70:88.

Tri dana nakon ovog meča u 7. kolu pioniri su odigrali izuzetan meč i time pokazali da ih nijedan poraz ne može demoralisati. Do tada neporažena ekipa Vizure imala je težak zadatak pred sobom, ali su u završnici meča imali više sportske sreće, pa su slavili sa 84:82. 

U 8. kolu KK Flash ugostio je prvoplasiranu ekipu KK Banjica Mega. Slično kao i u meču sa Partizanom, dosta grešaka na početku utakmice dovelo je da se ekipa Mege odlepi i napravi pristojnu razliku. Isti scenario je usledio u ovoj utakmici, prilazili su naši momci na par poena razlike, ali nedovoljno za preokret meča. Na kraju rezultat 67:80 u korist ekipe KK Banjica Mega.

U narednom 9. kolu KK Flash gostuje ekipi KK Zemun Fitofarmacija, a meč se igra u nedelju 9. decembra od 13:20h u hali Pinki.


05 Dec 2018
  • Selekcija 2004