Škola košarke za decu

Sa početkom školske godine KK Flash vrši upis novih polaznika u školice košarke našeg kluba.

Svi zainteresovani za upis dečaka i devojčica od I do IV razreda, kao i dečaka od V do VIII u stariju školu košarke, mogu se javiti na broj telefona 065 26 25 391.
Od ove sezone KK Flash ima nove škole košarke u OŠ "Bora Stanković" na Banjici i  OŠ "Danilo Kiš" u naselju Stepa Stepanović

 

Vrhunski rezultati kluba, bili bi nemogući bez kvalitetnog treninga i dobro postavljene košarkaške osnove kod svakog igrača koji je prošao kroz našu školu košarke. Da tako nečim možemo da se pohvalimo, zasluga je naših školovanih i posvećenih trenera, u školama širom Voždovca, a u kvalitetan rad, možete se uveriti i sami, u sledećim osnovnim školama:

Škola košarke OŠ Aleksa Šantić

Pogledaj na mapi: OŠ Aleksa Šantic Kaluđerica

Glavni trener

Uroš Čebedžić

Kontakt telefon: + 381 65 26 25 391

Pomoćni trener

Nikola Bukvić

Najbrojniji Flashovci. Svako ko sumnja da lopta sve manje zanima beogradske mališane, najbolje bi bilo da poseti jedan naš trening u ovoj osnovnoj školi u Kaludjerici. Desetine radosnih Flashovaca, tri puta nedeljno, pružaju pravi užitak za rad njihovim trenerom  Nikolom Savićem, a on je glavni “krivac” zašto svi naši igrači iz Šantića znaju sve i svašta sa loptom.

Termini treninga Lokacija