Škola košarke za decu

Sa početkom školske godine KK Flash vrši upis novih polaznika u školice košarke našeg kluba.

Svi zainteresovani za upis dečaka i devojčica od I do IV razreda, kao i dečaka od V do VIII u stariju školu košarke, mogu se javiti na broj telefona 065 26 25 391.
Od ove sezone KK Flash ima nove škole košarke u OŠ "Bora Stanković" na Banjici i  OŠ "Danilo Kiš" u naselju Stepa Stepanović

 

Vrhunski rezultati kluba, bili bi nemogući bez kvalitetnog treninga i dobro postavljene košarkaške osnove kod svakog igrača koji je prošao kroz našu školu košarke. Da tako nečim možemo da se pohvalimo, zasluga je naših školovanih i posvećenih trenera, u školama širom Voždovca, a u kvalitetan rad, možete se uveriti i sami, u sledećim osnovnim školama:

Škola košarke OŠ Radojka Lakić

Pogledaj na mapi: OŠ Radojka Lakić

Glavni trener

Luka Jordanović

Kontakt telefon:

Flashovci iz centra grada. Kako znamo da mnogi žele da postanu naši članovi, a opština Voždovac im je daleko, iz tog razloga, možemo se pohvaliti školicom košarke u samom centru Beograda, u opstini Savski Venac.

Rad pun entuzijazma, karakteristika je trenera Pavla Krivokapića, uz asistiranje pomoćnog trenera Nenada Nikolića, a uživanje dece pri učenju novih stvari se podrazumeva.

Termini treninga Lokacija