Škola košarke za decu

Sa početkom školske godine KK Flash vrši upis novih polaznika u školice košarke našeg kluba.

Svi zainteresovani za upis dečaka i devojčica od I do IV razreda, kao i dečaka od V do VIII u stariju školu košarke, mogu se javiti na broj telefona 065 26 25 391.
Od ove sezone KK Flash ima nove škole košarke u OŠ "Bora Stanković" na Banjici i  OŠ "Danilo Kiš" u naselju Stepa Stepanović

 

Vrhunski rezultati kluba, bili bi nemogući bez kvalitetnog treninga i dobro postavljene košarkaške osnove kod svakog igrača koji je prošao kroz našu školu košarke. Da tako nečim možemo da se pohvalimo, zasluga je naših školovanih i posvećenih trenera, u školama širom Voždovca, a u kvalitetan rad, možete se uveriti i sami, u sledećim osnovnim školama:

Škola košarke OŠ Veselin Masleša

Pogledaj na mapi: OŠ Veselin Masleša

Glavni trener

Marko Gavrilović

Kontakt telefon: +381 64 32 55 906

Rasadnik naših talenata. Jako veliki broj naše talentovane dece, prošlo je baš kroz ovu školicu košarke. Kombinacija njihovog talenta i vrlo kvalitetnog rada trenera, već godinama doprinosi u velikoj meri rezultatima kluba.  Da Masleša i dalje ostane škola iz koje u naše selekcije pristižu i talentovana i obučena deca, zadužen je trener dečaka i devojčica Marko Gavrilović.

Termini treninga Lokacija