Škola košarke za decu

Sa početkom školske godine KK Flash vrši upis novih polaznika u školice košarke našeg kluba.

Svi zainteresovani za upis dečaka i devojčica od I do IV razreda, kao i dečaka od V do VIII u stariju školu košarke, mogu se javiti na broj telefona 065 26 25 391.
Od ove sezone KK Flash ima nove škole košarke u OŠ "Bora Stanković" na Banjici i  OŠ "Danilo Kiš" u naselju Stepa Stepanović

 

Vrhunski rezultati kluba, bili bi nemogući bez kvalitetnog treninga i dobro postavljene košarkaške osnove kod svakog igrača koji je prošao kroz našu školu košarke. Da tako nečim možemo da se pohvalimo, zasluga je naših školovanih i posvećenih trenera, u školama širom Voždovca, a u kvalitetan rad, možete se uveriti i sami, u sledećim osnovnim školama:

Škola košarke OŠ Danilo Kiš

Pogledaj na mapi: OŠ Danilo Kiš

Glavni trener

Dragan Petronić

Kontakt telefon: +381 64 130 42 16

Glavni trener

Marko Gavrilović

Posle nove škole košarke u OŠ "Bora Stanković" košarkaški klub Flash bogatiji je za još jednu školu košarke.

U OŠ "Danilo Kiš" u naselju Stepa Stepanović na Voždovcu, u tek izgrađenoj savremenoj školi, izvanrednoj sali, KK Flash radiće sa najmlađim polaznicima od I do IV razreda, dok će i učenici od V do VIII razreda imati priliku da se upišu u stariju školu košarke čiji se treninzi održavaju u obližnjoj školi Đura Daničić.
Posle samo nekoliko održanih treninga ova školica beleži veliki broj polaznika i "preti" da sa trona skine školicu košarke u Kaluđerici koja je do sada imala najveći broj dečaka i devojčica.

Termini treninga Lokacija